Myyntihahmo! Tule meille polkemaan!

Myyntihahmo! Tule meille polkemaan!

Reippaan startin jälkeen on aika ottaa taloon lisää värikkäitä osaajia. Nyt haemme kunnianhimoista myyjää, jolla on asenne kohdallaan ja palava halu tehdä loistavaa tulosta.

Tarjoamme asiakkaillemme koko graafisen alan tuotetarjoaman, mutta sinulta odotamme erityisesti suurempien kuvien, brändäämisen, myymälöiden ja tapahtumatoteutusten ymmärrystä. Olisi hyvä, jos olisit jo pyörinyt markkinoinnin kinkereissä, mutta oppimisen himo on sitäkin tärkeämpää.

Tarjoamme sinulle:

  • Iloisen työyhteisön
  • Oivalliset, huomisen päivän myynnin työkalut
  • Lähes vapaan asiakaskentän
  • Erittäin tehokkaan tuotantokoneiston
  • Vaikutusmahdollisuudet kehitykseemme
  • Kannustavan tulospalkkauksen

Meillä pääset elämään reipasta kasvutarinaa ja vaikuttamaan alkumetreiltä lähtien tapaan jolla kasvua teemme.  Intohimoiselle myyjälle erityisen mielenkiintoista on se, että juuri mitään asiakkaita ei ole ”varattu” vaan toimintakenttä on harvinaisen laaja.

Panostamme jokaisen ammattilaisemme osaamisen kehittämiseen, myös sinun. Haluamme, että kehityt meillä oman erityisalasi guruksi, jota asiakkaamme kuuntelevat herkällä korvalla.

Väljät ja modernit toimitilamme sijaitsevat Vantaan Vapaalassa, johon valmistuu välittömässä lähitulevaisuudessa myös harvinaisen edustava showroom. Työviihtyvyyttä lisäämään olemme hankkineet erilaisia viihdykekiihdyttimiä, kuten pöytäfutiksen, pöytätenniksen ja pari flipperiä. Pelien jälkeen sauna ja jälkilöylyt oman maun mukaan.

Ota vaikka heti yhteyttä Ilkka Mattilaan, ilkka.mattila@coloro.fi ja tule käymään.

Käsittelemme kaikki yhteydenotot täysin luottamuksellisina.Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.